Hur man manuellt stänga en automatisk Fönster på en Ford Windstar

April 6

Ford Windstar minibuss infördes i början av 1990-talet. Även en populär familj minibuss, sajter som Edmund anmärkning att fordonet varumärket har haft stora tillförlitlighetsproblem med sina elmotorer, motor och transmissionssystem. Även elektriska frågor som en felaktig fönsterhissmotorn verkar liten jämfört med motor- och transmissionsproblem, kan en felaktig fönster motor orsaka dyra inre skador, ökat buller i fordonet och ändra kabin klimat. För att stänga de automatiska fönstren i Windstar manuellt måste du ta isär din dörr och rigg det tills du får ett nytt fönster motor.

Instruktioner

1 Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva skruvarna i dörrpanelen, Mittarmstöd och dörrhandtag.

2 Ta av locket som stöder monteringsytan för ytterspegel. bända försiktigt bort fönsterkontakt och koppla den elektriska kontakten.

3 Håll den nedre dörrpanelen, dra upp och utåt på den för att ta loss den från dörren. Koppla bort alla elektriska anslutningar på dörrpanelen. Ställ panelen åt sidan.

4 Titta in i åtkomsthålet för att se var den elektriska kontakten är ansluten till fönstret. Ta bort alla bultar som håller fast fönsterhissmotorn till dörren. Om motorn och regulatorn är säkrad av nitar, måste du borra ut nitarna att lösgöra delar från dörren. Ställa in motorn och regulator åt sidan.

5 Öppna dörren på fordonet och vila dörrkarmen mot bröstet. Du kan behöva en andra person att hjälpa dig att säkra fönstret. En person bör lyfta glaset med ena handen och tills du ser det ut från det nedre fönstret tätningen .Den andra personen bör ta glaset mellan de båda handflatorna, fast pressa glas mellan deras handflata och sakta glaset uppåt tills glaset fullt når toppförslutningen.

6 Använd en bit 4-gånger-4 för att stötta fönstret upp och hindra den från att glida. Även bör glaset stanna på plats, beroende på hur lång tid det tar att få en utbytesmotor glaset kunde glida tillbaka ner om det inte är ordentligt stöd.