Den bästa kvaliteten bärbara högtalare

October 9

Den bästa kvaliteten bärbara högtalare


Bärbara högtalare är ett lämpligt medel för att få tillgång till ditt musikbibliotek när på långa väg resor eller en campingsemester. Högtalarna kan anslutas till en personlig ljudenhet, t.ex. en iPod eller MP3-spelare, för att producera uppspelning externa ljud. Bärbara högtalare varierar kraftigt i fråga om pris och ljudkvalitet, och vissa enheter är endast kompatibla med vissa MP3-spelare märken.

Logitech Pure-Fi Anywhere 2

Dessa bärbara Logitech högtalare har fullt iPhone stöd och en shuffle och repeat-funktionen för kontinuerlig uppspelning. De har också ett uppladdningsbart batteri med en 10-timmars livslängd och batteriindikator för när strömmen börjar ta slut. Högtalarna är utrustade med en fjärrkontroll så att du kan bläddra i ditt musikbibliotek och byta spår utan några besvär. Pure-Fi högtalare är ganska lång och ungefär lika stor som en limpa cigaretter. De kommer med en AC-adapter och en väska för enkel transport. Enligt Audioholics musikutrustning hemsida, är ljudkvaliteten på Pure-Fi högtalare utmärkt och de detaljhandeln för ungefär $ 150, i september 2010.

Altec Lansing Orbit MP3

Altec Lansing högtalare är ca 3 inches bred och 2 inches hög. Högtalarna ansluta till en ljudenhet via en kabel med en domkraft i spetsen. De kräver tre triple-A batterier för att fungera och batteritiden är cirka 24 timmar. Högtalarna är utrustade med en resefodral och kan anslutas för att komma åt musikbibliotek på bärbara datorer eller iPods. Enligt Audioholics webbplats, högtalarna ger utmärkt ljudkvalitet och betydande volymnivåer, trots att det monohögtalare. I september 2010, Orbit MP3-högtalare fanns tillgängliga för $ 39,99 på elaffärer och på nätet.

iMainGo 2

Dessa bärbara titan högtalare är byggda som en vikbar fall som kan stänga ihop när den inte används. De finns i en rad av fem färger inklusive blå, svart och silver. Enligt översyn webbplats Cnet teknik, iMain högtalarna ger god ljudkvalitet och en innovativ design. De iMain högtalarna är kompatibla med de flesta iPod och MP3-spelare och producera uppspelning via 3,5-mm teleplugg. Spelaren har en kardborre bälte med ett plastfönster som du kan välja låtar. I september 2010, priserna varierar från $ 39,99 - 45,99 $, som anges på Amazon.