Hur man gör musik Beats på en dator

September 10

Hur man gör musik Beats på en dator


Göra musik kan vara en mycket givande. Att förstå de processer och de verktyg som behövs för att skapa beats på datorn kan hjälpa dig att finslipa dina färdigheter tills du når den punkt där du kan producera de ljud du hör i huvudet.

Instruktioner

skapa Prov

1 Öppna ljudredigeringsprogram och importera MP3-filer av inspelningar du vill använda i dina beats. Skapa prov är nödvändigt om musik-sekvense programmet inte kommer med ljudprov.

2 Klipp och beskära MP3-filer till en till tre andra provet. Prov något som du vill från källan, oavsett om det är piano, trummor, röst eller klockor.

3 Katalog proverna i en sund bank av filer. Sätt som ljudprov i samma mapp för enklare hämtning senare. Den grundläggande strukturen av en sund bank är en mapp full av sparka trummor, hattar, snaror, melodiska och slagverk. Organisera proven i mappar som fungerar bäst med din stil.

The Beat-Making Process

4 Ladda ner och installera en musik-sekvense program.

5 Bygga en mental mall på vilken typ av slag som du vill göra. För techno, till exempel, skulle du vill importera bas prover och en tung 808-stil spark; för hip-hop, kanske du importera några vokala prover och en djup spark. Som projektet tar form, kan du välja att ta bort även kärnelement från din takt och bestämmer sig för att använda helt olika ljud.

6 Importera ljud i programmet och organisera proven i trumloopar. En allmän format för att följa är att skapa en slinga med följande instrument: bastrumma, bas linje, slagverk och en melodisk instrument. Formatet varierar mellan olika genrer av musik, men konceptet är detsamma. Formatera en serie slingor, och kombinera dem för att göra en låt.

Tips

  • Några populära ljud-redigeringsprogram är Mixcraft, Goldwave och Soundforge.
  • Några populära musiksekvense program är FL Studio och Reason.