Hur man använder en Garmin Nuvi Med en Mini Cooper

March 22

Hur man använder en Garmin Nuvi Med en Mini Cooper


Garmin Nuvi Global Positioning System (GPS) är allmänt erkända som några av de enklaste att använda GPS finns tillgängligt. Alla nya Nuvi GPS har kommit med ett fordon monteringssats och laddningskabel, vilket ger dig allt du behöver kunna använda den med din BMW Mini Cooper.

Instruktioner

1 Anslut den medföljande GPS hållaren sugkoppen genom att knäppa bollen på baksidan av hållaren, och sedan placera sugkoppen på vindrutan och spaken hela vägen ner för att säkra det på plats.

2 Anslut strömkabeln till Garmin och fordon eluttag --- om det behöver laddas --- och placera din Garmin Nuvi GPS bottom-först i hållaren. Tryck toppen tills den klickar på plats.

3 Slå på din Garmin Nuvi GPS genom att trycka på "Power" reglaget åt vänster och följ sedan anvisningarna i installationsprogrammet om det är första gången du startar den.

4 Tryck på "Vart?" knappen och välj sedan önskad kategori: Adress, sevärdheter, senast hittade, favoriter, eller korsningar. Ange de uppgifter som krävs för den plats du söker, t.ex. en adress eller korsning, eller välj din plats typ från "sevärdheter" kategori för att börja använda din Garmin Nuvi GPS.