Hur man lägger musik på din iPod När allt har raderats

February 17

Hur man lägger musik på din iPod När allt har raderats


När din iPod är helt tom, har du ett par alternativ för hur man fyller det. Om du bara har utfört en fabriksåterställning, kommer dessa alternativ att presenteras för dig första gången du ansluter den till datorn och öppna iTunes. Hursomhelst, kommer du att kunna automatisk synkronisering och belastning musik och annat innehåll automatiskt från ditt bibliotek om du vill det enklaste alternativet. Det andra alternativet är manuellt läge, som kräver lite mer tid men ger också mer kontroll över ditt innehåll.

Instruktioner

1 Anslut din iPod till datorn och öppna iTunes. Hämta iTunes gratis från Apples webbplats om det behövs.

2 Välj ett alternativ från rutan som dyker upp om man gör. "Sync" eller "Radera och synkronisera" kommer att fylla din iPod automatiskt med innehållet från den här datorn. För manuellt läge, välj "Cancel" och gå vidare till steg 4.

3 Klicka på din iPod i iTunes, sedan fliken ovanför där det står "Sammanfattning". Avmarkera rutorna bredvid "manuellt hantera musik och video" och "Aktivera användning av skivor" om du vill automatiskt synkronisera. Klicka på "Apply" och synkronisering börjar.

4 Kontrollera "manuellt hantera musik och video" i fliken Sammanfattning för att aktivera manuellt läge.

5 Lägg till musik i manuellt läge genom att välja den från iTunes eller mappar på datorn, och dra-och-släppa den till din iPod. Du kommer att se en förloppsindikator längst upp i iTunes anger hur mycket av musiken har lästs in. Vänta tills hela processen att slutföra innan mata ut din iPod.