Hur du skyddar din registreringsskylt från stöld

June 7

Identitetsstöld är en viktig fråga. Registreringsskylt stöld är ett exempel på en kriminell stjäla din identitet. Registreringsskylt säkerhet är viktigt om du är hemma, på jobbet, eller med din familj. Om dina tallrikar stjäls och du behöver inte rapportera det direkt, kan man hamnar en misstänkt i ett stort brott. De flesta registreringsskyltar och bilar inte komma med inbyggd säkerhet för tallrikar. Vidta proaktiva åtgärder för att skydda din registreringsskylt och skydda din identitet.

Instruktioner

1 Parkera bilen i ett väl upplyst parkeringsplats nära andra bilar. Undvik parkering på övergivna områden. Detta kommer att avskräcka brottslingar från att tänka på att stjäla dina skyltar. Det kommer också att öka chanserna för ett vittne till alla som försöker stjäla dem.

2 Köp en speciell skruvsats för din registreringsskylt. Dessa kit innehåller skruvar som endast kan installeras eller tas bort med ett specialverktyg, vilket gör plattorna nästan omöjligt att ta bort med en brottsling. Det finns även kit som innehåller dekorativa plattor ramar och skruvar som fungerar på samma sätt. Kit finns att köpa hos din lokala fordons butik.

3 Installera en fordonslarm. Ett säkerhetssystem som låter högt varning när kontakt görs med bilen kommer hjälpa till att avskräcka brottslingar från att stjäla dina skyltar och / eller ditt fordon. Din lokala fordonssäkerhets butik kommer att kunna hjälpa dig att välja rätt larm för din bil och behov.

Tips

  • Parkera bilen i ett garage när hem, om möjligt.
  • Om dina tallrikar stjäls, rapportera det omedelbart. Detta kommer att förkorta slips fönstret brottslingar måste begå brott i ditt namn.
  • Kontrollera med din statens DMV eller lokala brottsbekämpande om vissa dekorativa registreringsskylt ramar (såsom neonljus). Vissa stater har begränsningar.