Hur man använder Earbuds Som hörselskydd

November 26

Hur man använder Earbuds Som hörselskydd


Öronsnäckor kan användas till mycket mer än att bara lyssna på dina favoritlåtar från en bärbar cd eller MP3-spelare. Öronsnäckor som är klassificerade som "brusreducerande" är utformade för att hålla alla externa ljud från att komma in örat. På grund av detta, kan de användas som en rudimentär form av hörselskydd. Du behöver bara sätta in dem i öronen på rätt sätt.

Instruktioner

1 Köpa ett par öronsnäckor som betecknas som "Brusreducerande." Till skillnad från vanliga öronsnäckor som vilar bekvämt på utsidan av innerörat, är dessa öronsnäckor fysiskt placerad inuti hörselgången på samma sätt proppar är. På grund av sin perfekt passform och övergripande design, de framgångsrikt blockerar den stora majoriteten av externt buller från att komma in örat när de är införda.

2 Sätt i öronsnäckorna med "L" på den till vänster öra. Tryck försiktigt gummilocket på änden av öronsnäckorna i örat. Tryck inte för hårt --- du vill att den ska passa bekvämt.

3 Sätt i öronsnäckorna med "R" på den i höger öra. Återigen, inte fastna i gummilocket på änden av öronsnäckorna i örat --- försiktigt in det tills det är hela vägen in. När detta är gjort kommer dina brusreducerande öronsnäckor i huvudsak agera som vanliga öra pluggar.

Tips

  • Om du bara vill använda dina brusreducerande öronsnäckor för att skydda öronen från ljud och kommer inte att använda dem för att lyssna på en MP3-spelare, linda sladden upp och lägga den i fickan. Du vill inte att få loss, dinglande sladd fastnat i något som kan rippa örat knoppar från öronen och orsaka smärta.