Hur till Mikrofon en telefon

November 22

Hur till Mikrofon en telefon


Telefoner är utrustade från tillverkaren med en stum alternativ. När den är påslagen, stängs dämpningsfunktionen i huvudsak av headsetet mikrofonen så att partiet i den andra änden inte kan höra vad du säger. Du kan aktivera dämpningsfunktionen genom en knapp på sidan av telefonen på knappsatsen på telefonen eller på pekskärmen om telefonen är utrustad med en. Svarvning och på ljudet följer samma procedur.

Instruktioner

1 Leta reda på "Mute" -knappen eller knappen på telefonen. De flesta "MUTE" knappar är placerade på sidan eller som en del av de vanliga knapparna på telefonen. I vissa fall har mute-knappen en bild av en mikrofon med en linje genom den, vilket indikerar att mikrofonen stängs av när knappen eller tangenten trycks.

2 Push, eller peka om du använder en pekskärm modell, "Mute" -knappen. Detta kommer att stänga av mute-funktionen på telefonen. Vanligtvis kommer en telefon som är på mute visa ordet "mute" på skärmen, även om vissa modeller indikerar detta med en ljus.

3 Bekräfta mute är inte längre på genom att titta på displayen. Om ordet "stum" inte längre visas, eller indikatorlampan är släckt, du framgångsrikt tystade telefonen.

Tips

  • Om mikrofonen på telefonen inte samlar ljud och telefonen inte är avstängt, kontakta återförsäljaren eller tillverkaren. Detta kan vara ett tecken på felaktig utrustning.
  • Ibland dämpningsfunktionen inte fungerar korrekt, låta andra höra vad som sägs. Se alltid till att det fungerar innan vi säger något du inte vill att andra ska höra.