Den '98 CBR 600 Honda: Ändra strålkastaren

February 24

Till skillnad från de nyare Honda CBR600 modeller, omsluter 1998 CBR600F3 övre kåpa motorcykelns strålkastare. Detta förhindrar åtkomst till den bakre delen av strålkastare montering och gör det svårt att ersätta en utbränd strålkastare glödlampa utan att ta bort hela den övre kåpan och strålkastare. Däremot kan ta bort en liten panel under strålkastare ger tillräckligt utrymme för att nå under och runt strålkastarna för att extrahera lampan.

Instruktioner

1 Ta bort tryckstiften från sidorna av hakan panelen under strålkastare församling. Använd spetsen på en liten skruvmejsel för att trycka i mitten av stiftet för att låsa upp den, sedan dra ut stiftet på panelen. Dra hakan panelen bort från den övre kåpan och strålkastare.

2 Nå under och runt strålkastare montering och ta tag i lökens gummidammluckan. Koppla ur eluttaget av lampan och dra boot från strålkastare församling.

3 Pressa fjäderklämman att låsa upp den från strålkastaren och svänga bort från baksidan av lampan. Dra ut glödlampan ut och kasta.

4 Sätt i en ny H4 glödlampa i strålkastaren montering och svänga fjäderklämman över den. Skjut gummi damm boot över lampan och anslut eluttaget.

5 Montera hakan panelen på den övre kåpan med hjälp av tryckstiften bort tidigare.

Tips

  • Håll den nya glödlampan genom sina klor för att förhindra att röra dess känsliga glasparti.