Bahamafyr 150 sparkcykel Information

December 20

Bahamafyr 150 sparkcykel Information


Den Roketa Bahama är en 150cc skoter som är perfekt för korta sträckor inom en stad eller ort. Dess lilla storlek gör det parker nästan var som helst, dess makt är tillräckligt för att hålla jämna steg med trafik utan kräver avancerade kunskaper, och det är rimligt prisvärd. För de unga (i ålder eller i hjärtat) enda urbana professionell, är en Bahama 150 ett utmärkt transport val.

Kraft

Bahama 150 cc är inte ett oerhört kraftfullt verktyg, och som sådan bör nog inte tas på motorvägen. Det kan bära 275 pund. människor och / eller bagage och nå hastigheter på upp till 55 miles per timme.

Acceleration

Den Roketa har inte hög acceleration på grund av dess 150 cc motor. Detta innebär att även om det är utmärkt för att köra runt en stad, där hastighetsgränser tenderar att nå en gräns på 30 eller 45 miles per timme, är det inte säkert eller klokt att köra Roketa på motorvägen, där bilar gå uppemot 65 miles per timme.

Starta Bahama

Den Roketa Bahama har en nyckel tändning, och det finns två sätt att starta motorn - antingen tryckknapp eller genom kicken. För att starta Bahama 150, måste du sätta nyckeln i, tryck på bromsen och trycker på startknappen. Men om är batteriet dött eller startknappen är bruten, kan du sparka starta Bahama genom att trycka ner på kick samtidigt accelererar.

bromsar

Rocketa har skivbromsar på framdäcket och trumbromsar på bakhjulet. Dessa aktiveras för hand. Medan frambromsen är mer kraftfull än bakbromsen, är det lämpligt att använda dem båda på en gång.

mätningar

Den Roketa Bahama 150 väger 215 pund. utan att någon på det. Dess markfrigången är 3,74 inches, och den högsta mätningen från toppen till botten är drygt tre fot 4 tum. Framifrån och bak, mäter den 6 fot 1 tum. Hjulbasen - eller avstånd från mitten av varje hjul - är 4 fot 2 inches, och varje hjul har en 13-tums däck. Bränslekapaciteten är 1,45 liter.