Hur får man delar en replik bil

June 12

Replika bilar kräver lite mer utredning än att köpa delar till andra bilar. Med en replik bil, är målet att få den exakta delen. Ibland är det möjligt att ersätta motordelar för din replik bil med begagnade delar, men du kommer förmodligen vill att alla nya delar så att din replik bil kommer att vara estetiskt mer tilltalande. Beslutet att använda nya eller begagnade delar är en personlig preferens.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av replika bil du vill ha och sedan starta en sökning lista över delar.

2 Börjar söka efter delar på nätet - det kommer att ge dig en god uppfattning om hur dyra projektet kommer att bli.

3 Skriv ut listan över delar för bilmodell du vill bygga. Titta online på yellowpages.com eller i din lokala telefonkatalogen för att hitta hobby butiker och replik bil butiker i ditt område.

4 Shoppa runt. Var inte rädd för att förhandla med ägaren av butiken. Köpa de delar du behöver till det lägsta priset du kan hitta för din replik bil.

5 Lämna butiken med alla delar. Titta att se till att du har dina replika bildelar och alla deras komponenter.

Tips

  • Vet du vad modellnummer och göra bilen är innan du börjar handla på nätet. Se upp för leveranskostnader - kan det vara mer bekvämt att handla på nätet, men det betyder inte att det är det billigaste sättet att gå. Du kanske vill använda online lager för prisjämförelser för lokala replik bildelar butiker.
  • Inte luras av online-köp bedrägerier. Om du väljer att köpa dina delar på nätet göra en del forskning om företaget du vill köpa från. Kontrollera om du ange ditt kreditkortsnummer och annan personlig information som webbplatsen är en säker webbplats.