Hur man fixar Fido Reception

June 13

Fido är ett kanadensiskt företag som tillhandahåller operatören i hela landet. De ger service till samma typer av telefoner som finns i USA, inklusive iPhone. Om du upplever prickig tjänsten eller avbrutna samtal, det finns åtgärder du kan vidta för att förbättra mottagandet av telefonen. Detta kräver inte demontering av telefonen.

Instruktioner

1 Ladda telefonens batteri. Ibland kan en låg batteri kan påverka signalstyrka och orsaka dålig mottagning.

2 Flytta utanför om du är djupt inne i en byggnad. Terräng kan påverka signalstyrkan, så om du är utanför, försök att placera dig bort från byggnader, som att flytta till en korsning. Ju tydligare siktlinjen till cellsignaltorn, desto starkare din cell signal vara.

3 Flytta bort från alla elektroniska apparater som drivs på. Datorer och kör mikrovågor, till exempel, kan minska signalstyrkan och orsaka dålig mottagning.

4 Kontrollera din antenn. På vissa modell Fido telefoner, är antennen infällbar eller skruvar på telefonen. Helt dra antennen eller, om antennen är lös på telefonen, skruva på ordentligt.

5 Köp en antenn booster om du fortfarande har mottagningsproblem. Dessa boosters kan hittas på de flesta cell leverans butiker och koppla direkt till dataporten på din telefon. När booster är inkopplad, kommer signalstyrkan att öka och mottagningen blir bättre.