Hur Air Condition en bil utan att använda luftkonditioneringen

June 13

De flesta människor är vana vid luftkonditionering överallt de går. Men eftersom du använder luftkonditioneringen i bilen leder till mindre effektiv gas körsträcka, kan det vara värt att sträva efter att se om du kan luftkonditionering bilen utan att använda luftkonditionering.

Instruktioner

1 Park i skuggan när det är möjligt, och placera bilen så att solen inte skiner direkt i din främre vindrutan. Du kan överväga att flytta bilen halvvägs genom dagen när solen rör sig, att hålla den borta från direkt solljus så mycket som möjligt.

2 Lämna fönstren öppna bara en spricka på båda sidor av fordonet för att möjliggöra tvärventilation.

3 Sätt en parasoll i den främre vindrutan på bilen för att blockera solen.

4 Öppna takluckan om du har en, eller bara rulla fönstren ner när du först komma igång för att flytta den varma luften ut bilen och skapa en bris. Vända bilen ventilerna till frisk luft och använda fläkten för att öka dess kylningsförmåga.

5 Försök att resa tidigt på morgonen eller efter solnedgången när det är naturligt kallare ute. Undvika rusningstrafiken gör att du kan hålla sig i rörelse och dra nytta av vinden för att kyla bilen utan luftkonditionering.

6 Överväga att ha bilens fönster tonade. Detta kommer att kosta dig några pengar i förskott, men du kommer att belönas med en kylare bil. Beroende på nyans du väljer, är inte bara värmen blockeras till en grad, men också kommer att hålla dig säker genom att blockera en stor andel av ultravioletta strålar.