Hur man använder en smartphone utan kontrakt

October 9

Hur man använder en smartphone utan kontrakt


Med hjälp av en smartphone utan kontrakt är ett bra alternativ för människor som kanske inte behöver operatören varje månad; till exempel, en person som är på väg att lämna landet och inte tar sin smartphone. Med hjälp av en smartphone utan kontrakt kan vara dyrare än att använda en med ett kontrakt, dock. Det finns två huvudsakliga sätt att använda en smartphone utan kontrakt - ett telefonkort eller en smartphone med ett utgånget kontrakt.

Instruktioner

Med hjälp av en telefonkort

1 Köp ett telefonkort. Bestäm i förväg vilken bärare du vill, såsom Verizion, AT & T, T-Mobile eller regionala flygbolag. Inte alla flygbolag kommer att sälja förbetalda smartphones, så bläddra valet på nätet eller på den del av en lokal butik elektronik för att se vad som erbjuds.

2 Köp ett SIM-kort för din telefonkort. Detta står för abonnentidentitetsmodul, och det innehåller all data som ska associeras med din telefon, inklusive ditt telefonnummer och kontaktlista.

3 Köp ett förbetalt plan för telefon som innehåller allt smartphone funktioner du önskar. Beroende på din operatör, kommer det att finnas olika priser för trådlösa tjänster, 3G-tjänst, 4G-tjänster eller andra typer av anslutningar. Kom ihåg att inte alla flygbolag erbjuder förbetalda data planer. Listan över vilka flygbolag erbjuder det och som inte ändras ofta, så få information från telefonbolag eller från en elektronikspecialist, och se till att informationen är up-to-date.

Låta ett kontrakt Upphör

4 Kontrollera med din operatör för att se till att de inte automatiskt återregistrera dig till ett förnyat kontrakt. Bekräfta med din operatör att när ditt kontrakt löper ut, kommer du att kunna hålla out-of-kontrakt.

5 Fråga din operatör om priset för minuter och data kommer att öka nu när du inte längre är under kontrakt.

6 Fortsätt att använda telefonen och uppgifter som vanligt. Ljudet och datakvalitet kommer inte att förändras, men priserna kanske.