Hur man skickar textmeddelanden från en dator till en Verizon mobiltelefon

July 5

Hur man skickar textmeddelanden från en dator till en Verizon mobiltelefon


Textmeddelanden är det enklaste sättet att få ett meddelande till dina vänner och familj; textmeddelanden är korta, lättlästa och är vanligtvis kontrolleras oftare än röstbrevlåda. Framträdande av textmeddelanden kan lämna människor utan tillgång till en trådlös telefon känner mig lite strandsatta. Lyckligtvis finns det tre enkla sätt att skicka ett textmeddelande till en Verizon Wireless telefon med hjälp av datorn: via Verizon Wireless webbplats, e-post, eller Google Voice.

Instruktioner

Verizon Trådlöst

1 Gå till Verizon Wireless webbplats. Du kan komma åt deras textmeddelanden genom att gå till "Meddelanden" i navigeringsfältet. Välj "Skicka ett textmeddelande" i menyn "Meddelanden".

2 Ange 10-siffriga numret av Verizon Wireless kund som du vill skicka ett textmeddelande till utan några tecken, såsom parentes eller streck i "Skicka till" fältet. Du kan skicka ett meddelande till upp till 10 Verizon Wireless nummer; separera varje nummer med ett kommatecken.

3 Skriv kroppen av textmeddelandet till "Ditt meddelande" rutan. Du är begränsad till 135 tecken för ditt meddelande. Genom att klicka på länken valfria "Spk n'TXT" översätter ditt meddelande till "text tala", som sparar utrymme.

4 Ange ditt namn i fältet "Från". Mottagaren av meddelandet kommer att se avsändaren som "Overifierad avsändare" i tillägg till ditt namn, så att de vet vem textmeddelandet är från.

5 Ange ditt nummer i "Callback Number" fältet. Detta gör det möjligt för mottagaren att svara dig så snart de får meddelandet.

6 Klicka på knappen "Skicka". Detta tar dig till en statussida som visar dig när ditt meddelande som levererats.

E-post

7 Ange 10-siffriga telefonnummer Verizon Wireless kund följt av @ vtext.com (dvs [email protected]).

8 Fyll i kroppen av din e-post som textmeddelandet. Tänk på att Verizon telefoner begränsar textmeddelande till 160 tecken. Om ditt meddelande är längre, kommer det fram till mottagaren i flera textmeddelanden.

9 Klicka på "Skicka". Meddelandet kommer fram som en text till mottagaren om de inte har din e-post sparas i sina kontakter. Mottagaren kommer att se din e-postadress i fältet "Från".

Google röst

10 Registrera dig för ett Google Voice-konto; kontot är gratis. Google Voice tilldelar ett telefonnummer som länkar till en befintlig telefon som du väljer. Du kan använda en fast telefon eller en mobiltelefon.

11 Klicka på "Text" -knappen i det övre vänstra hörnet på skärmen, under "Google Voice" logotypen. Detta kommer att släppa en liten text-meddelandemenyn.

12 Fyll i 10-siffriga telefonnummer mottagaren, och kroppen av ditt textmeddelande. Google Voice begränsar ditt SMS till 160 tecken.

13 Klicka på "Skicka". Mottagaren kan svara på din text med ditt Google Voice-nummer. Textmeddelandet visas i inkorgen när det anländer.

Tips

  • Google Voice har en förlängning för Google Chrome som integrerar Google Voice i din webbläsare.
  • Verizons textmeddelanden endast skickar meddelanden till Verizon Wireless kunder. Du måste vara inloggad på ett Verizon-konto för att skicka ett MMS.