Hur man skickar ljud från en dator till iTouch

September 15

Hur man skickar ljud från en dator till iTouch


Vare sig du letar efter den perfekta tränings låten att pumpa upp dig, en lugnande natten vaggvisa eller en spellista bara för att fördriva tiden, överföra ljud från datorn till iTouch med iTunes är en enkel process som kan se till att du är aldrig utan din favoritlåtar på språng.

Instruktioner

1 Hur man skickar ljud från en dator till iTouch

ITouch kräver användning av USB-kabeln som medföljer enheten för att överföra filer från datorn.

Anslut iTouch till datorn. Anslut den vita USB-kabel som medföljer iTouch till datorns USB-port för att överföra ljud och ladda enheten. Enhetens skärm visas en grön digital batterimätare, som indikerar anslutningen har gjorts.

2 Öppna iTunes. Enligt standardinställningarna, kommer iTunes automatiskt startar när din iTouch har anslutits till datorn. Om filerna du vill överföra finns ännu inte i ditt iTunes-bibliotek, klicka på "File" och välj "Lägg till filer i biblioteket." Bestämma placeringen av filerna på datorn, markera de filer du vill överföra och klicka på "Öppna".

3 Hur man skickar ljud från en dator till iTouch

Håll din iTunes och iTouch programvara up-to-date för att säkerställa en snabb synkronisering process.

Välj din enhet. Klicka på "enheter" i menyn till vänster i iTunes-skärmen och välj din iTouch. Du kommer att tas till "Sammanfattning" fliken, som beskriver flera viktiga egenskaper hos enheten, inklusive utrymme kapacitet, serienummer och en uppdelning av enhetens minnesanvändning.

4 Välj de ljudfiler som du vill överföra. Den övre delen av "Summary" sida listar flera flikar där du kan komma åt innehållet i iTunes-biblioteket. Klicka på "Music" fliken för att komma åt ljudfiler för närvarande finns på biblioteket. Markera kryssrutan bredvid "Synkronisera musik" längst upp på sidan och välja artister, album, låtar och spellistor som du vill överföra till din iTouch. 5 Hur man skickar ljud från en dator till iTouch

Så snart ljudet har överförts, koppla in hörlurar och lyssna bort.

Synkronisera iTouch. Klicka på "Apply" i det nedre högra hörnet av iTunes för att överföra ljudfiler du valt från datorn till iTouch. Detta kommer automatiskt att synkronisera valda filer och inställningar från din dator med din iTouch. Efter denna första installationen, iTunes öppnas automatiskt och synkronisera med din iTouch varje gång du ansluter enheten till datorn. När synkroniseringen är klar, kommer filerna vara omedelbart tillgängliga på din iTouch.

Tips

  • Samma process kan användas för att överföra ljudböcker, podsändningar och video från datorn till iTouch. Välj de filer du vill överföra under respektive flikar ( "Filmer", "TV-program", "Podcasts" eller "böcker") och klicka på "Apply".