Hur man använder TextNow med visselpipa på en iPhone

September 13

TextNow med Whistle är en textmeddelandetjänst för din iPhone. Efter nedladdning och installation av TextNow programmet på din iPhone kan du skicka text- och bildmeddelanden med programmet över en Wi-Fi eller mobila datanätverket utan att ådra sig några textmeddelanden avgifter från din mobiloperatör.

Instruktioner

1 Tryck på "App Store" -ikonen på din iPhone-enhet.

2 Välj "Sök" och skriv "TextNow" (utan citattecken) i sökfältet. Tryck på knappen "Sök".

3 Välj "TextNow" ansökan.

4 Tryck på "Free" -knappen och välj "Köp nu" alternativet.

5 Tryck på "TextNow" program på startskärmen på din iPhone för att öppna textmeddelandetjänst. Välj ett användarnamn och tryck på "Spara Texting Adress" -knappen. Välj och bekräfta ditt TextNow lösenord och knacka på "Spara lösenord" -knappen.

6 Ange ditt riktnummer och trycker på knappen "Fortsätt". TextNow tilldelar du ett nytt telefonnummer som du kan använda för att ringa och ta emot textmeddelanden med hjälp av TextNow tjänsten.

7 Tryck på "Ny" ikonen för att skicka ett nytt textmeddelande.

8 Ange mobiltelefonnumret för den person som du vill skicka ett textmeddelande till eller välja en kontakt från din iPhone Kontakter.

9 Ange ditt SMS. Den maximala längden för ett textmeddelande är 160-tecken.

10 Tryck på kameraikonen och välj en bild från din iPhone programmet Foton för att inkludera en bild bifogad fil med ditt textmeddelande.

11 Tryck på knappen "Skicka" för att skicka din gratis TextNow textmeddelande.