Hur importera adressböcker till AT & amp; T

July 30

Om du just har köpt en ny AT & T mobiltelefon, kommer du förmodligen vill importera din gamla adressbok att införliva i din nya telefon. Denna process kommer att variera beroende på vilken typ av mobiltelefon som du har. De flesta moderna mobiltelefoner är smarta telefoner som gör att du kan ansluta telefonen till en dator och synkronisera data med det; detta gör att importera din adressbok en mycket enklare process, så länge du har dina kontakter från den gamla telefonen synkroniseras med datorn. AT & T erbjuder BlackBerry, iPhone och Palm varumärke smarta telefoner.

Instruktioner

Björnbär

1 Anslut din BlackBerry till datorn via USB-kabeln. BlackBerry Desktop Software öppnas.

2 Klicka på "Organizer" och välj "Konfigurera inställningar." Klicka på "Inställningar" bredvid "Kontakter".

3 Klicka på det program på din dator som du vill importera dina kontakter. Klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Nästa" två gånger och klicka sedan på "Finish." Detta kommer att importera din adressbok till nya AT & T BlackBerry.

iPhone

5 Anslut din iPhone till datorn via USB-kabeln. iTunes öppnas automatiskt.

6 Klicka din iPhone namn i "Devices" -listan.

7 Klicka på "Info."

8 Klicka på programmet eller tjänsten du vill importera kontakter från i avsnittet "kontakter".

9 Klicka på "Apply" och sedan "Sync" för att importera kontakter till din nya AT & T iPhone.

handflatan

10 Tryck på "Kontakter" från huvudmenyn på din Palm telefon.

11 Välj den befintliga tjänsten som du använder för att importera kontakter. Palm-enheten kan importera kontakter från ett Google-konto, Facebook, Microsoft Exchange eller Linkedin-konto.

12 Fyll i dina uppgifter för att logga in på tjänsten och klicka på "Klar". Detta kommer att importera dina kontakter till din AT & T Palm telefon.

Tips

  • Om den gamla telefonen var en smart telefon, synkronisera det till ett program som Microsoft Outlook först av allt. På så sätt dina gamla kontakter kommer att lagras på din dator.
  • Om den gamla telefonen var inte en smart telefon, kopiera kontakterna till telefonens SIM-kort. Placera SIM-kortet i din nya telefon och överföra kontakter från SIM-kortet till mobil adressbok lagras i internminnet. Om du inte har någon lycka med detta skede bör du kunna ställa en AT & T representant i butik för att hjälpa dig.