Hur man justerar Subaru Legacy Strålkastare

December 6

Hur man justerar Subaru Legacy Strålkastare


Subaru Legacy är en fyrdörrars all-wheel-drive fordon erbjuds både som sedan och kombi. Arvet är uppskattad för sin tillförlitlighet, hantering, lastutrymme och utmärkta säkerhetsfunktioner. Säkerhetssystemet på Subaru Legacy inkluderar justerbara strålkastare. Med tiden kan strålkastarna få ur läge. För att få ut det mesta av din Subaru Legacy strålkastare, justera dem att bättre belysa vägen framför.

Instruktioner

1 Parkera bilen på en plan yta med strålkastarna påslagna och pekade på en slät vägg som är ungefär 25 meters avstånd.

2 Lyft huven på bilen, säkra den öppnas med prop arm.

3 Mät höjden från marken till mitten av strålkastare med måttband.

4 Bifoga en sju-fot bit målartejp horisontellt på väggen där dina strålkastare riktar. Placera tejpen på samma höjd av din strålkastare. Placera bandet inte på höjden där strålkastarna lyser, men på höjden av din strålkastare enheten från marken.

5 Leta reda på baksidan av varje strålkastare montering och dess justeringsbultarna. Justeringsbultar är typiskt antingen enkel plast 10-millimeters muttrar direkt på baksidan av enheten, eller två långa bultar placerade på vardera sidan av glödlampan. Nyare Äldre modeller har två bultsystem, som gör det möjligt att justera vertikalt och horisontellt.

6 Justera strålkastarna så att deras centrum är cirka två inches under målartejp. Om du har horisontell justering, hålla strålkastarljuset till höger om förarsidan av bilen för att undvika bländande mötande förare när du är ute på vägarna.

Tips

  • Du kanske måste ta bort luftintaget för att komma åt passagerarsidan strålkastare och batteriet för att komma åt förarsidan strålkastare. Både luftintaget och batteriet är hålls på plats av 10-millimetersskruvar och kan lätt avlägsnas. Om du måste ta bort batteriet, ställ den på marken och använda startkablar för att förlänga batterikablarna så att dina strålkastare kvar på medan du justerar.
  • Om du måste ta bort batteriet, vara säker på att bilen är avstängd. Låt aldrig de positiva och negativa kablarna att passera. Var noga med att inte tvinga bultarna strålkastare justerings om de verkar ha fastnat. Bultar kan bli korroderade och kan behöva professionell inställning. Om bultarna sitter fast, ta din Subaru till återförsäljaren.