Tips för att sätta upp suffletten på en 2007 Jeep JK

May 24

En av Jeep Wrangler mest unika och populära funktioner är den löstagbara suffletten. Men att ta bort och ersätta den nya Jeep JK Wrangler Bäst kan vara något mer komplicerat än många människor förutse när de först köpa eller köra en Wrangler. Lyckligtvis finns det några saker du kan göra för att göra processen enklare.

Närma sig den Logiskt

Jeep mjuka toppar har multipel zippa, klippning och Velcroing delar som alla har som skall fastgöras. Dock kommer den ordning som du fäster och fäst dessa bitar göra stor skillnad i den totala enkelhet att sätta toppen på plats. Först lyft fyll och klippa den främre delen av den övre i jeep kropp ovanför vindrutan och fäst ner de bakre hörnen. Rulla ner fönstret tillbaka och zip upp ordentligt, sedan gå vidare till de bakre fönstren. Oroa dig inte om de mindre plastclips förrän du har de flesta av de bästa tillsammans. Fäst de främre fönstren sist.

Behåll din topp

Jeep mjuka toppar inte hanterar missbruka bra, och en topp i dåligt skick är dubbelt så svårt att sätta på en välskött ett. Om du inte bryr dig för din Jeep topp på rätt sätt, kommer blixtlås bli svårt att använda och börja stickning och plastclips kan skadas och inte fast ordentligt. Förvara alltid din Jeep topp ordentligt på en säker plats när den tas bort. När du tar bort eller sätta upp toppen, hantera det försiktigt och undvika ryck eller YanKing på någon av dess utrustning.

Få hjälp

Ett av de enklaste sätten att göra att sätta upp din Jeep sufflett lättare att rekrytera hjälp. De mjuka toppar kan vara skrymmande och besvärliga att hantera ensam. Men för att hjälp av en annan person hålla bitar på rätt plats och förhindra förskjutning när du zippa och klippning din topp tillsammans kan göra en stor skillnad i hur lång tid det tar att sätta JK Wrangler Bäst upp.