Hur spela in TV till DVD med hjälp av en PVR

May 22

Hur spela in TV till DVD med hjälp av en PVR


Personal Video Recorder, eller PVR, är en interaktiv TV-inspelningsenhet som registrerar TV-program i digitalt format på sin egen inbyggd hårddisk. Det finns många anledningar till varför du skulle vilja spela in vad som finns på din PVR på en DVD, och det är fullt möjligt att göra detta och spela upp inspelningen på TV.

Instruktioner

Anslut kablarna

1 Köp en portabel DVD-inspelare och vissa inspelningsbara DVD-skivor. Du kan köpa en tunerless DVD-brännare, eftersom du inte kommer att använda den för att titta på TV.

2 Koppla din PVR från TV: n. Rör inte sambandet mellan PVR och set-top box satellit eller kabel-TV.

3 Anslut DVD-inspelaren ingången till PVR utgång. Du kan använda RCA-kabel (vit, gul och röd pluggar) som var ansluten till TV: n om du vill. Men det är en RCA-ljudkabel med en komponentvideokabel mer tillförlitlig.

4 Anslut utgången på DVD-inspelaren till TV: n med den tillgängliga komponentvideoanslutningskabeln.

5 Koppla in alla enheter, inklusive DVD-inspelaren. TV bör arbeta som vanligt.

6 Sätt i en tom, inspelningsbar DVD-skiva i DVD-inspelaren. Välj filmen eller programmet du vill spela in från din PVR, markera den och trycka på "Play" på fjärrkontrollen. Tryck spela in på DVD-inspelaren.

7 Testa den inspelade DVD genom att sätta in den i DVD-spelaren och omkoppling av TV i DVD-läge. Tryck på "Play" på DVD-spelaren.

Tips

  • Du kan också köpa en DVD-inspelare som spelar DVD-skivor, liksom.