Om släp Speglar

November 11

Trailer drag speglar är tänkta som en säkerhetsanordning. Många kommer att fästa speglarna som redan finns på utsidan av din bil eller lastbil, och vissa helt enkelt ersätta aktie speglar permanent. De kommer att ge ett större utbud och bättre sikt över vägen bakom dig medan bogsering stora laster.

Fungera

Funktionen hos släpvagnsdrag speglar är att göra det möjligt för föraren eller passageraren att se runt stora vagnar som är kopplade till fordonet. Många aktie speglar är helt enkelt inte upp till uppgiften, och många kan även vara farligt vid bogsering. En släp spegel kommer att sträcka ut mycket längre än lagerenheterna, möjliggör bättre synlighet och förbättrad säkerhet.

typer

Det finns två allmänna typer av släp speglar: clip-on stilar och kompletta ersättnings speglar. Den clip-on stil normalt fäster eller glida över befintliga sidospeglar, vilket ger ett större utbud av synlighet med den extra möjligheten att lätt att ta bort när de inte bogsering. För fordon som bogserar regelbundet kan man helt enkelt byta ut aktie speglar med de större drag stil speglar för en permanent förändring.

Funktioner

En släp spegel kommer att innehålla klipp eller någon form av monteringssystem om enheten är den flyttbara typen, och normalt skruva på för permanent stil. De kommer att innehålla en större spegel än lager, som kommer att sticka ut mycket längre än de speglar som kom på fordonet. Vissa nyare släpvagn bogsering speglar kommer även med elektriska anslutningar som tillåter förare att ändra spegelvinkeln inifrån hytten. De flesta släpvagn bogsering speglar också vika in för att möjliggöra enklare garage och underlätta navigering genom trånga.

Storlek

En släp spegel kan vara allt från vanlig personbil storlek till gigantiska kvadratiska enheter för större lastbilar. Generellt bör dock en få en drag spegel som är större än aktie speglar och som fäster tätt eller bultar på direkt. Om trailern för att dras endast obetydligt skär sido-view-program, det finns ingen anledning att få en spegel som är en fot hög, till exempel.

överväganden

Innan du köper släpvagn bogsering speglar, alltid tänka på vilken storlek du behöver, och hur det kommer att montera på fordonet. En spegel flyger ut i trafiken kan vara mycket farligt. Också överväga om din ansökan skulle vara bäst lämpad för en tillfällig spegel eller något mer stationära och permanent. Vissa speglar är universella typ, vilket innebär att de får plats på flera fordon, och vissa är skräddarsydd för olika märken och modeller, så att du vet vad du köper.