Hur man använder aktivitetsindikatorn i iPhone

August 4

Hur man använder aktivitetsindikatorn i iPhone


Om du är van vid att använda Aktivitetskontroll program på din Mac för att hålla reda på program och andra processer som körs, kanske du vill också se på din iPhone. Apples iPhone har en beröringskänslig skärm och levereras med en mängd olika program som redan är installerade. Enheten kör iOS operativsystem, vilket gör det möjligt att göra flera saker. IPhone kommer inte med en inbyggd app för att övervaka aktiviteter, så du kommer att behöva ladda ner en app från tredje part för att se den här informationen.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" -knappen på din iPhone, som ligger nedanför skärmen.

2 Tryck på "App Store" -ikonen på enhetens startskärm. Tryck på "Sök". Skriv ett sökord, till exempel "aktivitet" i sökfältet och klicka sedan på "Sök". Tryck på namnet på en app för att övervaka din iPhone verksamhet från listan med sökresultat, såsom

Aktivitetskontroll - Top - ". System Activity Monitor" gratis "," Aktivitetskontroll Tryck på "eller

3 Tryck på pris eller ordet "gratis" bredvid namnet på appen för att övervaka din iPhone verksamhet, sedan på "Install" och skriv sedan ditt Apple-ID. De apphämtningar till din iPhone.

4 Peka på ikonen för appen för att övervaka aktivitet på enhetens startskärmen för att starta den. Vissa aktivitetsövervaknings appar visa all information på skärmen så fort du startar appen. Titta på listan över processer som körs i en lista, och visa CPU-användning uppdelade i kategorier som "System", "användare" och "Idle". Appen kan visa diskanvändning eller systemminnet med ett cirkeldiagram grafisk

5 Tryck på namnet på en kategori på skärmen om din aktivitet övervakning app har en startmenyn. Till exempel trycker du på alternativet för att visa "Användning", "Processer" eller "Battery" för att se detaljer om den aktivitet du är intresserad av.