Tilt Telefon Specifikation

February 21

HTC släppte Tilt smartphone för AT & T-nätet under 2007; i april 2011 AT & T inte längre erbjuder telefonen. Det körde på Windows Mobile 6 operativsystem, presenterade ett utdragbart tangentbord och en glänsande svart finish för ett förbättrat grepp. Bland dess många funktioner var en bakgrundsbelyst tangentbord, LED-indikatorer ovanför den översta raden av nycklar och en justerbar skärm vinkel.

Visa

HTC Tilt smartphone innehöll en 2,8-tums LCD-skärm med en upplösning på 240 x 320 pixlar och en 16-bitars färgdjup med 65.000 färger. Displayindikatorer ingår en Wi-Fi-indikatorn, missat samtal indikator, Bluetooth-indikator, väckarklocka indikator, batterimätaren indikator och signalstyrka.

Mått

Tilt smartphone var 2,3 inches i bredd, 0,7 inches i djupet, 4,4 inches i höjd och vägde 6,7 uns.

Kommunikation och Multimedia

Tilt stöds Yahoo Messenger, AOL Instant Messenger service och e-post. Windows Media Player Mobile 10 kan spela MP3-filer och telefon ingår cellulära video som tillät användarna att strömma media från butiker underhållning och nyheter. GPS-tjänst var tillgänglig genom ett paket som kallas TeleNav för en månadsavgift. Tilt presenterade också mobila versioner av Microsoft Word, Excel, Internet Explorer och Outlook.

Digitalkamera

Denna smartphone innehöll en 3-megapixel JPEG kamera med en 10 gånger digital zoom, automatisk fokusjustering och videoformat som ingår MPEG-4.

Batteri och tillbehör

Tilt hade en utbytbar, litiumpolymerbatteri med en laddningstid på tre timmar. Medföljande tillbehör en penna, USB-kabel och skärmskydd film.