Hur får Cydia på iPod utan Wi-Fi

February 15

Hur får Cydia på iPod utan Wi-Fi


För att installera Cydia app på din iPod touch utan en Wi-Fi-anslutning, måste du jailbreaka enheten. Appen installeras automatiskt under Jailbreak processen. Jailbreaking din iPod kräver att du ansluter den direkt till datorn, förbi en Internet-anslutning helt. Även jailbreaking Apple-enheter är inte längre anses olagligt i USA, gör det att produkten garanti som du fick när du köpte enheten ogiltig.

Instruktioner

1 Gå till iclarified.com, klicka sedan på "Sök" -ikonen och typ "iPod touch firmware filer" och klicka på "Om att ladda ner iPod touch Firmware filer från" länk.

2 Bläddra igenom listan tills du hittar firmware version som passar din iPod touch modell. Till exempel, om du har den fjärde generationens iPod touch iOS 5.0.1, då skulle du klickar på "5.0.1 (4G): iPod4,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw" länken. Filen hämtas automatiskt till din dator.

3 Gå till ih8snow.com, klicka sedan på "Sn0wbreeze" version som matchar firmware version iOS du har installerat på din iPod touch. På nästa sida, klicka på "Download" för att spara filen på din hårddisk.

4 Lansera "Sn0wbreeze" program på datorn, klicka på "Bläddra" -knappen och hitta firmware filen iOS som sparades till datorn. Filen avslutas med den IPSW förlängning. Dubbelklicka på filen för att ladda den i programmet.

5 Klicka på knappen "högerpilen", klicka sedan på knappen "Export Mode" på nästa skärm och klicka på "högerpilen" igen.

6 Klicka på "Build IPSW" och klicka på "högerpilen" -knappen.

7 Anslut din iPod touch till datorn via anslutningskabeln USB och klicka på "OK" -knappen i "Sn0wbreeze" program. Du sedan uppmanas att stänga av enheten.

8 Starta programmet iTunes på din dator. Gå till "Devices" panel i den vänstra kolumnen och välj din iPod touch-enheten. På den högra panelen, tryck och håll "Shift" tangenten och klicka på knappen "Återställ" samtidigt. På popup-fönster, gå till "Desktop" och dubbelklicka på den anpassade firmware fil som skapades.

9 Starta din iPod touch om det inte startar automatiskt upp på egen hand. På startskärmen, bör du se "Cydia" appikon.