Hur man använder en Rotary Dial Phone att ringa ett samtal snabbt

March 6

Med tekniken förändras dagligen, insåg jag att det finns förmodligen många unga människor där ute som aldrig har sett en gammal roterande telefon. Jag är övertygad om att de kommer att behöva lite instruktioner. Om de har fastnat på mormors hus och hon köl över och batteriet på sin mobiltelefon är död, jag skriver detta är lätt att förstå artikeln om hur man använder en roterande telefon för att ringa ett samtal snabbt.

Instruktioner

1 Om du vill använda en roterande telefon för att ringa ett samtal snabbt, måste du kunna identifiera den roterande telefon. Notera det klassiska utseendet. Plocka upp och känner tyngden.

Var medveten om att förutom standard svart frågan roterande, dessa telefoner fanns också i flera moderiktiga färger. Här är en bild på några snygga prover.

2 När du har hittat telefonen lokalisera ratten (den runda saken i mitten av telefonen som har bokstäver och siffror under det). Här är en bild. Studera detta nästa process väl så att du kommer att kunna ringa ett samtal snabbt med hjälp av en roterande telefon.

3 Plocka upp mottagaren. Sätt ditt pekfinger i cirkeln ovanför det första numret du ringer upp (9) och flytta den hela vägen till höger tills du träffar att silver metallstycke. SNABBT bort fingret och vänta tills ratten roterar tillbaka till utgångsläget. Upprepa denna strategi med ditt nästa nummer (1) tills alla nummer rings upp. Nio - 1 - 1

4 Nu har du lärt dig att använda en roterande telefon för att ringa ett samtal snabbt, du kan ta med mormor hem från sjukhuset, köpa henne en Jitterbug, lära henne att använda den och sälja den gamla telefonen på Ebay! (De är värda en mynta dessa dagar!)

Tips

  • Allvarligt, om du stöter på en av dessa gamla telefoner, ta upp dem. Även om de inte arbetar, de ser underbart i eklektisk dekor.