Hur du kopplar en Bluetooth Oakley O ROKR Med en LG Phone

August 7

Oakley O ROKR kombinerar hög kvalitet glasögon med Bluetooth-teknik så att du kan lyssna på strömmande musik och prata i din LG telefon, alla även hörsnäckorna anslutna till glasögonen. Förutom de hörlurar har ROKR även knappar som gör att du kan besvara eller avsluta samtal, navigera genom din musiksamling och justera volymen. Innan du kan börja använda ROKR, måste du para ihop den med din LG telefon, så att de två enheterna kan upprätta en säker anslutning.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av Motorola laddare i väggen, och den andra till mini-USB-porten på undersidan av den högra sidan av glasen. Låt glasen ut tills indikatorlampan på glasögonen blir grön, vilket kan ta upp till tre timmar.

2 Gå till Bluetooth-menyn på din LG telefon. Placeringen av menyn kommer att bero på vilken modell LG telefon du använder, men Bluetooth-menyn normalt återfinns i "Inställningar" eller menyn "Anslutningar".

3 Bläddra till det alternativ som säger "On / Off" och välj den genom att trycka på "OK" eller trycka på skärmen för att aktivera Bluetooth-teknik på.

4 Tryck på samtalsknappen på Oakley ROKR, är det mittenknappen på vänster sida av glasögonen, sju sekunder tills indikatorlampan lyser rött.

5 Rulla till "Sök", "New", "Lägg till" eller "Sök ny enhet", beroende på telefonmodell och välj den för att börja söka efter närliggande Bluetooth-enheter. LG Telefonen söker efter några sekunder och sedan visas en lista över enheter.

6 Välj "Oakley O ROKR" från listan över enheter och tryck sedan på "Nästa" eller "OK".

7 Ange "0000" när du uppmanas att ange ett lösenord. Tryck på "OK" eller "Klar" för att slutföra ihopkopplingsprocessen.