Hur får man en förar Sammanfattning

February 13

Hur får man en förar Sammanfattning


Din förar abstrakt är en pågående, fullständig förteckning över allt som någonsin spelats in om din körning historia. Den utgår från den minut som du får ditt körkort (eller i vissa stater, din körkortstillstånd) och spårar varje trafikstopp, stämning, bilolycka, punkt fick punkt sjönk, och alla drivande klasser som du har tagit. Förar abstracts ofta efterfrågas av försäkringsbolag för att fastställa risken för att försäkra dig genom potentiella arbetsgivare, och ibland används i juridiska frågor där din körning ifrågasätts. Om du behöver för att få en kopia av någon anledning, inklusive personliga frågor, här är hur man får en förares Sammanfattning:

Instruktioner

1 Begär ett formulär från DMV

Din lokala DMV kontor har en procedur för begäran förarens abstracts. Detta inkluderar ett ansökningsformulär som måste fyllas ut, och du kan behöva lämna in en kopia av ditt körkort, tillsammans med en avgift för en kopia av dokumentationen. Kolla på nätet för att se om de blanketter finns på DMV hemsida, eller förbi kontoret för att plocka upp.

2 Kopiera ditt körkort

Tillsammans med ansökningsformuläret, kan du behöva lämna in en kopia av ditt körkort, både fram och bak. Detta bevisar inte bara du är den person för vilken förar abstrakt är för, men det är också används för att hitta lämplig information i systemet med ditt licensnummer. Svartvita kopior är oftast acceptabelt att få en förar abstrakt.

3 Skicka formuläret och betala avgiften

Det finns en nominell avgift för att få en förares abstrakt att betala för kopieringskostnader och bearbetning avgifter, vanligtvis mellan $ 5 och $ 20, beroende på ditt tillstånd. Om du skickar post i ansökningsformuläret, skicka in en postanvisning eller bankväxel; personliga checkar ofta inte tillåtet. Om du hoppar formuläret utanför personligen, kan du också betala kontant. Du bör också innehålla en självadresserat frankerat kuvert för förar abstrakt att skickas till dig, speciellt om du skickar in formuläret per post.

Efter att ha lämnat, tar det oftast mellan 2-3 veckor att få din förarens abstrakt med posten. Du kan göra ytterligare kopior själv när du får förarens abstrakt om du behöver skicka kopior för andra ändamål.