Att montera en TV på ett hörnskåp

January 26

Att montera en TV på ett hörnskåp


En hörnskåp är en utmärkt plats för en TV om du vill ordna möblerna i rummet annorlunda än du har tidigare. Istället för att göra tv i fokus i rummet, gör en TV hörnskåp du ställa in en sittgrupp i hörnet framför ditt hörn TV skåp, och sedan kan du njuta av en annan sittgrupp avsedd för umgänge. På grund av det begränsade utrymmet som du kan ha i ditt tv-hörnskåp, riktiga TV mätningar är nödvändiga för att säkerställa din tv kommer att passa.

Instruktioner

1 Mät längden på din TV. Kör ett måttband tvärs över din tv från den ena sidan till den andra för att bestämma längden.

2 Använd din måttband för att bestämma djupet av TV: n. Mät framför TV: n på baksidan för att avgöra hur djupt din TV.

3 Jämför dessa mätningar till TV hörnskåp. Mät din hörn TV skåp och hitta platsen i hörnet där djupet är åtminstone densamma som din TV. Till exempel, om din TV har ett djup av 4 inches, mät från väggen på framsidan av din TV skåp tills du hittar de platser på vardera sidan av hörnskåpet där du har 4 inches av utrymme. Märk dessa två platser med en blyertspenna.

4 Kör ett måttband mellan dina två blyertsmarkeringar för att hitta längden tillgängliga. Om TV: n du vill har en längd som är lämplig för djupet som passar på hörnskåp, kommer det passar. Om inte, leta efter en mindre TV som passar.