Hur spåra ett telefonnummer

September 19

Hur spåra ett telefonnummer


Kan du tänka dig att plocka upp telefonen med ingen kunskap om vem som är i andra änden? Det är svårt att tro att det någonsin var en tid innan nummerpresentation, en tjänst som gör det möjligt för alla att veta vem som ringer och från vilket nummer. Nu när vi har vant till tjänsten det är frustrerande när vi inte får den här informationen. Vad gör du när du bara försedd med ett telefonnummer?

Instruktioner

1 Söka på Internet. Skriv in numret i sökmotorn på ditt val. Om antalet är på ett företag eller nätverk, kommer det att komma upp. Om sökningen är för lång, försök att minska genom att alla nummer utom riktnummer inom citationstecken: 000 "000-0000".

försöker också använda staden eller staten i sökningen. Du kan bestämma stad eller stat genom att göra en sökning med bara riktnummer (första tre siffrorna i telefonnumret).

2 Slå upp på en online telefonkatalog. Det finns många telefonkataloger. (Se Resurser för två av de bättre platserna.) Vissa är gratis och vissa tar ut en liten avgift.

3 Gör en Reverse Slå upp. De flesta omvänd slå upp platser ut en liten avgift, men de kan vara mycket effektivt. Det finns några omvända webbplatser som tillåter dig att utföra några sökningar gratis. (Se Resurser för en länk till en omvänd telefonen leta upp drivs av AT & T.) Gör ett test med ditt eget telefonnummer för att testa giltighet. Dock vara medveten om att detta också kan vara ett praktiskt sätt att samla din telefon information för säljsamtal.

4 Betalar en avgift baserad webbplats för att leta upp information för dig. Intelius är en bra källa. Kostnaden är allt från $ 15 till $ 25 beroende på detaljnivå. Var noga med att förstå vilken information du får innan du betalar avgiften.

5 Kolla in en centraliserad databas. Det finns en webbplats på http://www.numberingplans.com som har information om praktiskt taget alla telefonnummer, inklusive internationella nummer. Webbplatsen kommer att berätta nummer, landet, staden, staten, och original nätoperatör. Även om det inte kommer att säga namnet, kan det åtminstone ge dig några grundläggande information om var den som ringer.