Specifikationerna för en 1978 Cobra Motor Home

March 12

Specifikationerna för en 1978 Cobra Motor Home


1978 Cobra husbil byggdes av Cobra Industries. Den finns i 17 modeller, från 18-1 / 2-fot Fiesta-serien Bimini till 33 fot Supreme serien Casa Grande. Även Cobra Industries inte längre tillverkar några 1978 modeller, är det fortfarande ett populärt rekreationsfordon handlas på andrahandsmotor hemmamarknad.

Planlösning

1978 Cobra motor hem planlösning varierar beroende på modell och serie. Den är baserad på positionen av badet och matplats och huruvida motorn hem kommer med en dubbelsäng. Till exempel är Monterey och Ventura modeller från högsta serien bygger på en dubbel-säng layout, medan de mindre Fiesta-serien Beachcomber modell bygger på en bakre matplats planlösning.

Längd

Längden på en 1978 Cobra husbil sträcker sig från Beachcomber s 17-1 / 2 fot till 33 fot Casa Grande.

Motor och hjulupphängning

Cobras 1978 husbilar beställdes från diesel- och gasmotortillverkare, såsom Dodge och Chrysler. De kommer med olika motor- och fjädringssystem, såsom Limited Slip Axle, Power Center Styrsystem och Mor-Ryde Suspension System.

generatorer

1978 Cobra husbil kommer med generatorer som sträcker sig från 12.000 watt till 2500 watt. Storleken på generatorn som krävs beror på den modell och antalet anordningar som är anslutna till motorn hem.

apparater

De husbilar utrustade med ett antal av apparater, inklusive en 10-kubik-fot kylskåp, en 12-volts recirkulerande toalett, en mikrovågsugn, varmvattenberedare av sex till 10 liter, en avloppshålltank och en avfallskvarn.