HD DVR som kommer att arbeta med Over-The-Air Digital-tv

May 25

Högupplöst digital videobandspelare används i digitala kabel- och satellitsystem. Dessa dvrs kan du spela in programmerings du önskar när den tänds för senare granskning. Båda TV etermedia är fullt kapabel att visa och spela in HD mark programmering. Att få en HD DVR att arbeta i dessa miljöer är en fråga om anslutning av antenn och kabel eller satellit array korrekt att slå samman signaler från antennen till DVR-komponenten.

finna Signaler

Digitala videobandspelare hitta HD over-the-air signaler genom att läsa metadata sänds med TV-program. Dessa vita flimrande linjer är ibland synlig längst upp på skärmen medan du tittar på vissa stationer. Alla HD DVR du väljer använder dessa data för att samla kanalinformation, programmering start- och stopptid, och textning information. Detta fungerar eftersom kabel- och satellit DVRs använder Advanced Television Systems Committee eller ATSC digital mottagare, som avser att ta emot marksändningar.

kombinera Feeds

Marksändningar och kabel- eller satellitsignaler kombineras nära antennens installationsplatsen med hjälp av en diplexer. Dessa enheter fungerar som signal combiners, placera feeds från satellit eller kabelnät och antenn på en kabel till hemmet eller företaget. Detta sätter de kombinerade kanaldata i HD DVR mottagare, där den separerar och kategoriserar kanalerna för bekväm läsning. En andra diplexer används för att dela in feeds en gång till fäst de oberoende kabel / satellit och antenn koaxiala ingångarna.

HD-kabel och satellit DVR

HD-kabel och satellit digitala videobandspelare kan du spela in en signal från tjänsteleverantören eller antenn medan du tittar på en annan. Båda DVR stilar har en särskild ingång på baksidan för antenningången. I de flesta fall, kabel- och satellit tjänsteleverantörer levererar DVR, som också måste godkännas på ditt konto. DVR från dessa företag erbjuder varierande mängder av lagring, viktiga vid inspelning och lagring av data med hög densitet som är ett kännetecken för HD-innehåll.

TiVo

TiVo DVRs är kompatibla med markbundna och kabelsystem. Fristående modeller är inte redo för satellit flöden, som innehåll överförs i ett eget sätt från de enskilda satelliterna till deras specifika avkodare. Men DirecTV-märkta TiVo modeller finns tillgängliga, att kombinera grafiska användargränssnitt TiVo med de infödda funktioner i en DirecTV DVR. Användning av en diplexer kombinerar din antenn signal med signalen från den tjänsteleverantör du väljer.