Hur konvertera en gasmotor till vatten

August 31

Hur konvertera en gasmotor till vatten


Med gaspriserna fortsätter att stiga, är det inte ovanligt att hitta drivrutiner som vill köpa alternativa drivna bilar. Elbilar och hybridfordon nu blivit populär på grund av deras bränslebesparande egenskaper. Tyvärr, eftersom alternativa bränslen är en relativt ny teknik, priset kan vara skrämmande för vissa. För dem som inte kan göra ett sådant köp, det finns DIY alternativa bränslen kit för bilar. När en sådan kit är väte kit som gör att bilen att köra på vatten en gång installerat.

Instruktioner

1 Leta upp din motor information i bruksanvisningen och lokalisera storleken på motorn. Med de många bränslekonverteringssatser ute, är det viktigt att du känner din motor storlek innan de köper.

2 Forskning vatten konverteringssatser för bilmotorer på internet. Vara säker på att du kontrollerar motorns storlek att kit är kompatibla med.

3 Köp din valda konverteringssats när du har gjort efterforskningar och hitta ett kit som är kompatibel med bilens motor.

4 Ta satsen till en bilverkstad för att ha det installerat eller läs instruktionerna som satsen kommer med att installera den själv. De flesta enheter levereras redo att installera med installation överblick och diagram pappersarbete.

5 Testa den nya motorn genom att ladda det nya bränslet in i enheten och att vrida tändnings. Du kan behöva vrida om nyckeln precis innan tändnings för att slå på tillbehör och fylla bränsleledningen / alternativa bränslen linje med bensin / vatten. Bruksanvisningen bör ange vad som behöver göras en gång satsen har installerats.

Tips

  • Ta din tid på forskning som kit är rätt för din bil eftersom det finns många typer som finns.