Hur gör jag Skicka en bild till en mobiltelefon?

December 13

Hur gör jag Skicka en bild till en mobiltelefon?


Medan multimediameddelanden (MMS) är ett enkelt sätt att skicka bilder från en telefon till en annan, skicka bilder från en dator till en telefon är inte lika självklart. Men så länge du vet telefonnumret och trådlösa leverantör av mottagaren, kan du skicka en bild till hans mobiltelefon utan alltför stora svårigheter.

Instruktioner

Hur gör jag Skicka en bild till en mobiltelefon?

1 Bestäm den e-postadress som du skickar bilden, baserat på mottagarens telefonnummer och trådlösa leverantör. Se till att du använder 10-siffriga telefonnummer mottagaren. För AT & T, använd [telefonnummer] @ mms.att.net. För Verizon, använd [telefonnummer] @ vtext.com. För Sprint, använd [telefonnummer] @ messaging.sprintpcs.com. För T-Mobile, använd [telefonnummer] @ tmomail.net. Till exempel, om mottagaren var en Verizon abonnent med telefonnummer (123) 456-7890, skulle du använda adressen [email protected]

2 Komponera din e-post och lägga till bild som en bifogad fil. Observera att ditt meddelande kommer att konverteras till oformaterad text, så färger, typsnitt och storlekar alla blir enhetlig (som ett textmeddelande).

3 Skicka e-postmeddelandet. Mottagaren får bilden som ett MMS.

Tips

  • Om mottagaren har en smartphone och tar emot e-post på sin mobila enhet automatiskt, kan du bara skicka bilden till mottagarens vanliga e-postadress och hon kommer att få det på sin telefon.
  • Mottagaren kommer att medföra MMS avgifter för meddelandet, så se till att kolla med henne innan du skickar ett foto.