Kan LCD-tv hänga ovanför spisar?

March 30

Montering av en platt LCD-TV sparar utrymme. Dessutom, eftersom mittpunkten i ett rum är ofta den öppna spisen, montera en LCD-TV ovanför spisen accentuerar brännpunkt och förbättrar inredningen i de flesta hem.

Temperatur

LCD-tv är byggda för att tåla temperaturer som sträcker sig från cirka 32 till 100 grader Fahrenheit, men vara noga med att kontrollera produktmanualen för rekommendationer som är specifika för din TV. Kontrollera rumstemperaturen ovanför den öppna spisen med en eld brinnande. Installera inte TV om temperaturen överstiger 105 grader Fahrenheit.

Rök

Rök kan påverka livslängden och allmänna hälsotillståndet i en LCD-tv. Håll din eldstad ren och fri från hinder som kan orsaka rök att släppas i hushållet.

tegel Aminer

Installera en LCD-TV över en tegelsten spis kräver murverk borrkronor och ankare. Undvika borrning av hål hela vägen genom tegel in i skorstenen.

Gipsvägg

Eldstäder byggda i gips kan eller kan inte ha dubbar för att montera TV säkert. I detta fall, är modifikationer som erfordras för korrekt installation.

Tilting Wall Mount

Rekommenderas TV höjd är i ögonhöjd. Installera en lutande väggfäste kommer att säkerställa en optimal betraktningsvinkel när hängande tv högre än den rekommenderade nivån.