Hur man tar bort strålkastaren Slå på en 1986 MR2

April 11

Hur man tar bort strålkastaren Slå på en 1986 MR2


1986 Toyota MR2 var den första av tre generationer av denna sportbil som tillverkas av Central Motors och säljs under Toyota varumärke. Bilen kombinerade en effektiv kraftöverföring med sportig design. Om du fortfarande äger 1986-versionen så har du säkert tvungen att spendera lite pengar på underhåll, som du gör med någon annan bil tjugo år eller äldre. Ett problem som du kan fixa själv är avlägsnande av strålkastare switch. Oavsett om du behöver testa ledningar eller helt enkelt byta ut den, är det här jobbet ganska enkel.

Instruktioner

1 Parkera MR2 i en säker och väl upplysta plats. Aktivera parkerings paus. Skjut förarsätet hela ryggen ger dig utrymme att arbeta runt rattstången.

2 Lossa montering på rattstången. Leta upp monteringsskruvar och använda en Philips skruvmejsel för att ta bort dem ger dig tillgång till det inre av strålkastare switch.

3 Vrid pinnen till vänster och dra sedan ut ur rattenheten. Gör detta långsamt eftersom det kommer att finnas några kablar som förbinder den till enheten som du inte vill att strippa.

4 Koppla bort strålkastare övergången från ratten. Det kommer att finnas en röd, grön och gul tråd. Koppla varje och ta bort strålkastare switch.