Hur man slå på mikrofonen på en iTouch

April 20

Apples iPod Touch - som ibland informellt som iTouch - är en portabel mediaspelare. Den kan användas för att spela musik, lagra filer eller - om du har rätt programvara - ringa telefonsamtal. Medan iPod Touch inte är utrustade med en inbyggd mikrofon, kan du köpa Apples hörlurar som är utrustade med både hörlurar och mikrofon, så att du kan använda din iTouch som en telefon. För att göra detta, måste du slå på mikrofonen.

Instruktioner

1 Sätt hankontakten i hörlursuttaget på din iPod iTouch. Hankontakten är den bit som har en metallstav som sticker ut som tas emot av honkontakten, i detta fall hörlursuttaget. Detta kommer att skapa en fysisk förbindelse mellan hörlurarna och iPod Touch.

2 Skjut hankontakt i din iTouch hörlursuttag tills du hör ett klick. Detta kommer att bekräfta att anslutningen görs mellan mikrofonen och din iTouch.

3 Starta oavsett program det är du använder en mikrofon för. Du behöver inte vända mikrofonen på som det startas automatiskt så snart anslutningen görs mellan din iTouch och kontakten.