Hur man använder Metal Benders

April 21

Tjockare metaller som används i byggbranschen, bil och motorcykel tillverkning kan inte böjas på en plåt handbroms. Att försöka böja tjockare metall eller tung stång på en plåt broms kan skada böjning och hålla blad av bromsen, om du ens kan lyfta böjnings blad att böja metallen. När du försöker att böja tjockare metall, rundstav eller kvadrat lager, behöver du ett verktyg som har makt och böjning kapacitet att böja strukturella mätas metaller.

Instruktioner

1 Testa stabiliteten hos metall Bender genom att trycka mot toppen av metall bender med händerna; metall Bender bör inte röra sig. Om metall Bender rör sig, är det inte tillräckligt säkert att använda. Metall Bender behöver fästas säkert antingen i golvet eller i vissa fall en tabell monterade skruvstäd. Om metall Bender är inte säker, se bruksanvisningen metall Bender för korrekta monteringsanvisning.

2 Sätt på din läder arbetshandskar och öppna metall Bender genom att dra eller skjuta böjningshandtaget bort från centrum böjningspinnen. De tre stiften är belägna på metall Bender kommer att anpassas när metall Bender är helt öppen.

3 Skjut bit metall plattjärn i det öppna metall bender och flytta böjningshandtaget mot mitten av metall Bender att tillämpa hålltryck till metallplattjärn.

4 Justera din position till en plats som ger dig den mest inflytande och tillämpa ytterligare tryck på böjningshandtaget för att börja böja metallen plattjärn.

5 Omvänd riktning du rör dig böjningshandtaget, efter att du har kröken du behöver på metallplattjärn. Du måste åter öppna metall Bender för att avlägsna den böjda bit av metallplattjärn från metall Bender.

6 Flytta handtaget av metallen bender inåt för att stänga metall Bender. Detta kommer att hålla böjningshandtaget närmast mitten av metall Bender och inte ute i det fria.