Hur man ansöker om en analog-till-digital TV Converter Box kupong

January 19

Hur man ansöker om en analog-till-digital TV Converter Box kupong


Den 17 februari 2009, den federala regeringen kräver att alla sända TV-stationer i USA att byta från analog till digital sändningssignaler. Detta innebär att vem som helst som äger en äldre modell TV som inte har en digital mottagare behöver en analog-till-digitalomvandlare rutan för ta emot gruppsändningar om de använder kaninöron eller en taket antenn för att ta emot en signal. Regeringen erbjuder kuponger att hjälpa till med inköpskostnaden för omvandlaren rutan. Här är hur man får en.

Instruktioner

1 Om du prenumererar på en kabel, satellit eller telefon tv-tjänst, behöver du inte oroa dig för att ha en converter box, oavsett hur gammal din TV. Växeln kommer inte att påverka dig. Om du använder kaninöron eller en på taket (eller annan typ) av antennen för att ta emot sändningssignaler, behöver du en converter box med start 17 februari, 2009.

2 Konverterare kommer att köra någonstans mellan $ 40 och $ 70, beroende på tillgång och efterfrågan. Den federala regeringen erbjuder upp till 2 $ 40 kuponger per hushåll i USA för att hjälpa till med inköpskostnaderna.

3 För att ansöka om kupongen (s) helt enkelt ringa (888) 388-2009 eller gå till www.dtv2009.gov att fylla i en ansökan online. Kuponger löper ut 90 dagar efter det att de har utfärdats.

4 De flesta stora-handlare och elektronik butiker nu bär omvandlare lådor och kommer att acceptera kupongerna. Regeringen har avsatt 1,5 miljarder dollar dollar för denna kupong program, vilket innebär upp till $ 33,5 miljoner kuponger är tillgängliga för distribution till slutet av mars 2009.

Tips

  • Ha inte bråttom att ansöka om en kupong, det finns många tillgängliga.
  • Om du prenumererar på en kabel, satellit eller någon annan typ av tv-tjänst, inte ansöka om en kupong. Du behöver inte en converter box.
  • Om du får endast lokala sändningskanaler via din antenn behöver du en converter box med start 17 februari, 2009.