Hur kan jag få min iPhone för att låsa upp när det är funktionshindrade?

May 19

Hur kan jag få min iPhone för att låsa upp när det är funktionshindrade?


Om du anger fel lösenord i din iPhone för många gånger, kommer det att bli handikappade, vilket innebär att du inte kommer att kunna ange ett lösenord försök igen för en viss tidsperiod. Om du fortsätter att komma in i fel lösenord, kommer denna tid fortsätter att öka - nå ända upp till 10 år. När din iPhone är inaktiverad, måste du återställa den att använda den igen. Du måste göra detta på datorn som den senast synkroniserade.

Instruktioner

1 Anslut USB-kabeln för funktionshindrade iPhone i telefonen. Anslut den andra änden till en USB-port på datorn med vilken telefonen senast synkroniserade.

2 Öppna iTunes om det inte öppnas automatiskt.

3 Klicka på namnet på iPhone i den del av den vänstra sidan av iTunes-fönstret Enheter. Sidan Sammanfattning visas.

4 Klicka på "Restore" -knappen i mitten av sidan Sammanfattning. En dialogruta visas.

5 Klicka för att backa upp enheten. I nästa dialogruta, klicka på "Återställ". Låt iPhone inkopplad hela tiden.

6 Klicka för att ställa in din iPhone som en ny telefon eller från en säkerhetskopia när återställningen är klar och en ny sida visas i iTunes. Om du väljer att använda en säkerhetskopia klickar backup datum från rullgardinsmenyn. Om du väljer att ställa upp som ny, ange den information som krävs och välja vilka media du vill synkronisera.

Tips

  • Skriv ner lösenordet på ett säkert ställe för att undvika krångel i framtiden.
  • Om iPhone är inte din och du inte har datorn som den senast synkroniserade, kan du inte låsa upp den; detta förhindrar tjuvar från att låsa upp stulna iPhones.