Hur du anpassar SUV Online

February 28

Hur du anpassar SUV Online


Anpassa din SUV är enklare än någonsin med alla tillgängliga alternativ för att bläddra och köpa på nätet. Köpa din SUV anpassning tillbehör på nätet kan du undvika högtrycks försäljare i butik och ger dig det största urvalet av märken som möjligt. Vissa återförsäljare online erbjuder även kunder fri frakt med ett minimum köp, vilket är en hel del eftersom många butiker debitera kunder för specialbeställningar, sjöfart och leveranskostnader.

Instruktioner

1 Utforma en anpassad dekal på nätet för kroppen av din SUV. Du kan designa vinyldekaler i en mängd olika populära stilar och teman som seriefigurer, favorituttryck, och minnesmärken.

2 Välj några fönster tillbehör klistermärken att lägga till utformning och färg på din SUV. Det finns många dekaler att anpassa din SUV, inklusive människor, husdjur, sport, kläder, fåglar, blommor, fjärilar, och abstrakta mönster i många olika färger och mönster. SUV fönster klistermärken finns i en mängd olika stilar inklusive holografiska, metallisk, och uppvuxen.

3 Uppgradera belysningen i din SUV med anpassningsalternativ som ökar synligheten och ändra utseendet på din bil. Välj Xenon HID bil- och lastbils glödlampor, som släpper ut 300 procent mer ljus än vanliga lampor, enligt Street slå Customs (Se referenser 2). Välj också dimljus, som gör ett utmärkt jobb med att skära genom mörkret och öka synligheten i farliga vägförhållanden inklusive dimma, smog, dimma, rök och uppehåll.

4 Förbättra inre utseendet på din SUV genom att installera ett streck kit. Dash kit kan köpas online och finns i en mängd olika utföranden, däribland krom, fabriks match, och många sorter av trä. Dessa kit är enkla att installera själv och kommer att ge din SUV en skräddarsydd, lyxig utseende.

5 Välj en anpassad navigerings TV-system video för din SUV. En av de trevligaste alternativen är en LCD-backkamera, vilket gör att du kan se bakom bilen när du säkerhetskopiera samt se passagerarna i din SUV utan att behöva vända. Dessa paket finns i flera storlekar och installationsalternativ, bland annat i instrumentbrädan och instrumentbrädan montera modeller. Alla är tillgängliga för köp online.

Tips

  • Anpassa din SUV kommer att göra det mycket lättare att hitta i parkeringsplatser.
  • Installera inte något själv som är bortom din förmåga nivå eller kompetens. Ta bara de delar som en pålitlig mekaniker eller auto anpassning specialist.