Ta bort låtar från en Zune & sedan lägga till dem igen

July 17

Zune (uttalas "zoon") är Microsofts svar på Apples populära iPod. Zune ursprungligen kom i en boxy 30-gigabyte-modellen, men det gör har sedan lagts ned. Idag finns det fem Zune modeller tillgängliga, varierar i storlek från 4 gigabyte till 120 gigabyte. Om du är ny till Zune, eller MP3-spelare i allmänhet, det kan vara lite förvirrande att försöka hantera din musiksamling, i synnerhet när det gäller att lägga till och ta bort låtar från spelaren. Lyckligtvis är det inte svårt att räkna ut processen när du kommer igång.

Instruktioner

Radera låtar från Zune

1 Anslut din Zune till en dator via USB-kabeln som medföljde Zune. Zune-programvaran bör automatiskt startar när enheten är ansluten. Om inte, köra programvaran manuellt.

2 Klicka på ikonen Zune i det nedre vänstra hörnet av skärmen för att få upp media på din Zune-spelare.

3 Välj "Music" längst upp på skärmen för att visa all musik på din Zune.

4 Välj de låtar du vill ta bort, högerklicka dem, och välj "Ta bort från (namnet på din Zune-spelare)."

Lägga till musik tillbaka till din Zune

5 Öppna Zune-programvaran på skrivbordet. (Om du redan är i Zune-programvaran, navigera till din huvudsakliga samlingen sidan.)

6 Klicka på "Music" längst upp på skärmen.

7 Välj de musikfiler som du vill lägga till din Zune.

8 Klicka och dra de markerade objekten ner till ikonen Zune i det nedre vänstra hörnet för att starta processen med att lägga till - eller "synkronisering" - de valda låtarna på din Zune. När synkroniseringen är klar, dina låtar finns på din Zune att lyssna på din fritid.