Hur man vinterförbereder en Northland Camper

November 15

Northland campare är isolerade, även om ingen campare är verkligen gjort för att tillbringa lång tid i kallt väder.

Om din husbil kommer att tillbringa vintern utanför, är det nödvändigt att vidta åtgärder för att winterize det eller det kan skadas genom frysning av rör och tankar.

Instruktioner

1 Se tillverkarens handbok för grundläggande winterizing steg, såsom att koppla alla yttre slangar och rör.

2 Tomma och noggrant spola och rengör alla tankar, inklusive uppsamlingstanken.

3 Stäng av vattenpumpen och se till att alla kranar och slangar är helt dräneras i din sommarlägret. Vänd duschslangen och andra slangar upp och ned så att vattnet rinner helt ur dem.

4 Tom varmvattenberedare tank.

5 Häll frostskyddsvätska ner i din färskvattentank, sväng vattenpumpen på och öppna alla kranar. Se till att pumpen går frostskyddsvätska i alla Camper s rör, tankar och slangar.

6 Pour frostskyddsmedel in i varje diskbänken. Den U-formade röret under sänkor behöver fyllas med frostskyddsmedel så att det inte fryser.

7 Isolera alla fönster och takfönster, liksom golvet och dörren för ytterligare skydd mot kyla i din husbil. Ett enkelt sätt att göra detta är att bandet plastfolie för fönster och lägga till skumbitar. För takfönster, skära skumbitar att dimensionera och säkra dem på plats. Du kan lägga till akryl fleece till skum för en bättre passform och bättre skydd.

Tips

  • Kontrollera att du använder en säker frostskyddsvätska för din typ av husbil.