Hur man skickar Outlook data via Bluetooth

October 30

Hur man skickar Outlook data via Bluetooth


Att hålla jämna steg med dina Outlook-kontakter och e-post är något som har hållit företag i trim genom åren. Om din PDA har en Bluetooth-antenn och datorn har stöd för Bluetooth-filöverföringar, behöver du inte att irriterande överföringskabel längre. Människor har problem med detta främst därför att de inte har rätt drivrutiner installerade på sin dator. Skicka dina Outlook-data via Bluetooth är en enkel process.

Instruktioner

1 Samla programvaran som medföljde Bluetooth handdator. Detta skulle kunna vara i form av en skiva. Du kan behöva gå till tillverkarens webbplats för att få rätt filer.

2 Gå till "Device Manager" på din dator genom att klicka på "Start" och sedan "Kör". Skriv "devmgmt.msc" i menyn "Kör" och klicka på "OK". Avinstallera drivrutinerna genom att klicka på något som säger "Bluetooth" på det. Detta kommer att omfatta Bluebooth radio och alla Bluetooth programvara som installeras på datorn.

3 Starta om datorn från menyn "Start" genom att klicka på "Stäng av datorn" och sedan "Starta". Låt datorn starta upp helt och avsluta ur alla fönster som dyker upp där du uppmanas att installera dina Bluetooth-enheter.

4 Konfigurera Bluetooth-enhet genom att välja alla tillgängliga tjänster som datorn erbjuder. Om du inte vill att en del av de tjänster som erbjuds kan du avmarkera dem under denna tid.

5 Välj "Nej" när datorn frågar om du vill att upptäcka eventuella Bluetooth-enheter.

6 Starta om datorn igen från "Start" -menyn.

7 Gå tillbaka till Enhetshanteraren och se om några gula utropstecken finns bredvid Bluetooth-menyn. Om det är gula utropstecken kan du klicka på dem och klicka sedan på "reparera" för att få dem tillbaka igång.

8 Para ihop din Bluetooth-enhet med din dator via Bluetooth-menyn i det nedre högra skärmen i menyn "Start".

9 Öppna Outlook och välj den fil du vill skicka till din handdator. Klicka på "File" längst upp på skärmen och välj "Skicka till Bluetooth".

10 Kontrollera din handdator för att se till att du har fått filen från Outlook. Du kan höra en ding eller en ring när filen har framgångsrikt överförts.

Tips

  • Kontrollera alltid med din Bluetooth tillverkaren att se till att du enheten som den mest uppdaterade firmware.