Oregon delstatslag för en Tow Dolly

April 17

Oregon delstatslag för en Tow Dolly


En fiberkabel dolly används typiskt för att utföra en personbil eller lastbil bakom ett större fordon. Mothållet används till liv din fordonets främre hjulen från trottoaren, så att den kan dras av ett annat fordon på vägbanan. Med hjälp av en fiberkabel dolly i delstaten Oregon kräver att du förstår statens Specifikt regler för att försäkra du arbetar inom lokala lagar.

Ljus och reflexer

Alla vagnar i Oregon kräver ett visst antal och färg av ljus. På baksidan av varje släpvagn måste du ha två röda baklyktor och reflektorer, två röda stoppljus, två röda eller gula blinkersljus och ett vitt ljus som belyser registreringsskylt. För en fiberkabel dolly, innebär detta att ha magnetiska lampor installerade på baksidan av bilens bogseras än uppfylla dessa krav.

Större Trailer Krav

Släpvagnar som är bredare än 80 inches och mindre än 30 fot långt behöver ha ytterligare belysning. Tre röda markeringsljus på baksidan mitten av släpvagnen och röda och gula markeringsljus längs sidorna. Om släpet och dragfordonet är över 8000 pounds eller mer än 30 fot, måste den ha röd clearance ljus installera på främre och bakre övre delen av dragfordonet.

bromsar

Oregon lagar kräver inte släpets bromsar för någon vikt dragfordonet. Det har dock stoppa krav som måste uppfyllas. Varje fordon med eller utan släp måste sluta, från 20 miles per timme, på mindre än 25 fot, om dess bruttovikt är under 8000 pounds. Om fordonet och släpvagnsvikt överstiger denna vikt måste det sluta på 35 fot från 20 km / h.

andra lagar

Alla fordon kan bara dra en släpvagn eller en fiberkabel dolly i taget. Bogsera dolly och fordon är begränsad till 8 fot, 6 inches bred, 14 fot i höjd och 40 fot i längd. Dragfordonet Speglar måste ha en fri utsikt över 200 fot av vägen bakom fordonet. De bogsera dolly hjul måste ha fendrar och stänkskydd som sträcker sig över däcket minst 10 inches från marken.