Hur man fixar en Palm Treo 700P

April 2

Hur man fixar en Palm Treo 700P


Det bästa man kan göra när man står inför problem med Palm Treo 700P smartphone är att återställa den. Börja med en mjuk återställning, som enligt Palm, är precis som att starta om datorn. En mjuk återställning raderar inte någon av dina personuppgifter. Om återställningen inte löser problemet, gå vidare till en systemåterställning och slutligen en hård återställning, som kommer att radera alla data. Dessa återställs kommer att kunna åtgärda de flesta problem med telefonen, om telefonen inte svarar eller inte synkronisera ordentligt.

Instruktioner

mjuk återställning

1 Stäng av Palm Treo bort av trådlöst läge. För att göra detta genom att hålla ned den röda knappen "Ström".

2 Tryck på "Batterilucka Release" knappen på baksidan av enheten för att ta bort batteriluckan.

3 Ta bort batteriet.

4 Sätt tillbaka batteriet på plats och sätt tillbaka batteriluckan.

5 Leta efter logotypen skärmen visas efter återställningen. Ange tid och data när det ber dig med en skärm Inställningar. Om återställningen inte löser problemet med telefonen, prova en annan återställning.

Systemåterställning

6 Håll "Up" -knappen på framsidan av enheten.

7 Använd återställningsverktyg på pennan för att trycka och släppa återställningsknappen på baksidan. För att komma åt återställningsknappen, ta bort batteriluckan. Det är ett litet hål på sidan av den bakre panelen.

8 Keeping håller knappen "Up" om du ser en förloppsindikator på skärmen.

9 Släpp "Up" knappen när du ser "Palm Powered" skärm.

10 Om återställning av systemet löser problemet, gör en annan mjuk återställning för att återaktivera vissa funktioner i enheten.

Hard Reset

11 Säkerhetskopiera alla dina data innan du utför en hård återställning. Det kommer att radera allt på enheten och alla dina formatering och inställningar erat.

12 Håll "Power" -knappen på enheten.

13 Fortsätt att hålla strömbrytaren och använda återställningsverktyg på pennan för att trycka på knappen "Reset" igen på baksidan.

14 Släpp "Power" -knappen när du ser "Palm Powered" skärm visas.

15 Tryck på "Upp" -knappen för att göra en hård återställning som du uppmanades att göra. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra återställningen.