Hur man håller musik från andra bibliotek på din iPod

December 15

Hur man håller musik från andra bibliotek på din iPod


Det är vanligt att ha flera datorer som du regelbundet ansluta din iPod till. Automatisk synkronisering läge, en gemensam inställning iPod, gör din iPod synkronisering till en enda dator. Det innebär att när du ansluter till din huvuddator, inte också på datorn raderas alla iPod-musik. För att undvika detta problem, kan du sätta din iPod i skivläget. Detta har den extra fördelen att låta dig lagra andra typer av filer på din iPod förutom media.

Instruktioner

1 Ladda ner gratis iTunes från Apple om du inte redan har använt den. Det är det enda program som låter dig sätta iPod i manuellt läge.

2 Anslut din iPod till en USB-port på datorn och öppna iTunes. Om du uppmanas att synkronisera, klicka på "Avbryt". Även om du normalt klickar på "Radera och synkronisera" inte gör det nu eftersom det kommer att radera musik från andra bibliotek.

3 Klicka på iPod namn i listan till vänster, sedan "Summary" fliken i huvudfönstret.

4 Kontrollera "Hantera musik manuellt." Detta kommer grå ut alternativ såsom "Synkronisera musik" och "Synkronisera filmer" i andra flikar, även om du har dem kontrolleras först. Nu klicka på "Apply" och vänta en stund för att ändringarna ska ske. Musiken från andra bibliotek är nu säker, oavsett vilket bibliotek du ansluter till.

Tips

  • Följ alltid upphovsrättslagar med din iPod.