Idéer för iPhone Apps

September 18

Från enheter som används för att bara ringa och ta emot samtal, har mobiltelefoner utvecklats till flera fungerande verktyg erbjuder funktioner medieuppspelning, digitalkameror, röstinspelning och personlig informationshantering. Den iPhone är en stor framgång i den smarta telefonen marknaden delvis eftersom det stöder tredjepartsprogram som sträcker sig dess funktionalitet. Trots de många tillgängliga applikationer, det finns utrymme, och marknads mer.

auto Order

Ibland ser du något du vill köpa, men kan inte i det ögonblicket, även om du har pengar för det. Detta kan bero på objektets vikt eller dimensioner, det faktum att du är i en annan stad och kan inte få den hem, eller bara för att du är på väg någonstans och kan inte ta det objektet tillsammans. Och du är rädd att du kommer att glömma det om du inte gör det direkt. Om ni bara hade en personlig assistent för att ta hand om det åt dig. Teknik författaren Merlin Mann på 43 mappar föreslår din iPhone kan vara att personlig assistent. Allt som behövs är ett program som läser av streckkoden på objektet och lägger en order med hjälp av dina kreditkortsuppgifter och adress automatiskt. Telefonen kan göra att du aldrig missar en chans att köpa något du vill bara för att du upptäckte det när du inte var ute för att handla.

Plats Aware Påminnelse

IPhone, precis som alla andra moderna smartphone, har påminnelser som standard utan att det behövs en tredje part ansökan. Men med tillkomsten av GPS och platsmedvetna tjänster, denna funktion kan förbättras. Hur många gånger har du hört talas om en butik, restaurang eller särskild plats och gjorde en resolution för att besöka det nästa gång du är i området endast ha glömt det när du dit? Återigen, din iPhone kan ta hand om det - om en app byggdes för detta ändamål. Ett annat förslag av Merlin Mann är en app han kallar Det påminner mig. Denna platsmedveten påminnelse app skulle lagra påminnelser baserade på platser, och nästa gång du är i närheten av den platsen, skulle din iPhone varna dig.

Fråg Tasks

Precis som en standardpåminnelse system, iPhone har en lista standard uppgifter används för att spåra saker-en grundläggande "att göra" -lista. När du har något på din att göra-lista, alltid hjälper det om någon påminner dig om det och frågar om det har gjorts ännu. Detta är en funktion som saknar inte bara på iPhone, men också på de flesta smarta telefoner. Skapa en iPhone app för ändamålet, ett med en pop-up prompt frågar dig om du har gjort en särskild uppgift eller inte, med möjlighet att markera uppgiften som utförd, eller i väntan. Frekvensen av dessa uppmaningar kan ställas in alternativen. Detta kan säkert vara en produktivitet booster.

Sickie

Har du någonsin verkligen behövs en ledig dag efter att du har slut på permission dagar- det enda alternativ som återstår är att "kasta en sickie"? Den Sickie iPhone app skulle bidra till att göra knep övertygande genom att ändra din röst i en levande samtal med den som en förkylning eller influensa lidande. Appen skulle enligt beskrivningen av den brittiska Telegraph, konvertera en frisk röst till en som efterliknar äkta bräcklighet en sjuk person. Sen kan du berätta din chef, "Du kan tala med min röst hur sjuk jag är."