Hur man installerar inställningar på en BlackBerry-enhet

January 18

Hur man installerar inställningar på en BlackBerry-enhet


Blackberry smartphone har snabbt blivit en populär mobil enhet. När du först få en ny BlackBerry-smarttelefon, kanske du vill köra hem och leka med den. Det är dock viktigt att ställa dina egna preferenser och inställningar så att du kan få bästa möjliga upplevelse med din nya Blackberry-enhet.

Instruktioner

1 Tryck på "Meny" -knappen på din BlackBerry. Rulla nedåt med styrkulan (eller pekskärmen när det gäller stormen modell) tills du ser en liten ikon med en skiftnyckel på den. Klicka på den här ikonen för att öppna inställnings verktyget.

2 Ställ in datum och tid på din BlackBerry. Detta är den mest grundläggande inställningen på telefonen. Du kan ställa in den genom att bläddra ner till datum / tid inställningen. Klicka på det. När datum / tid alternativmenyn kommer upp, rulla ned och ställa in tidszon, lokal tid, visningsformat och automatisk tids synkronisering alternativ.

3 Ställ skriva inställningar. Varje BlackBerry har olika skriv preferenser, inklusive Autotype, egen ordlista och stavningskontroll. Varje inställning har olika känslighetsinställningar och kan även inaktiveras, liksom. Bläddra igenom alternativen, och klicka på de du vill ändra. Ställ dem genom att klicka igen.

4 Besluta om ett tema. Detta tema kommer att förändra hur information och ikoner visas på startskärmen. Olika teman kan du också ha personliga bakgrund och bakgrundsbilder. Vissa BlackBerry modeller kan du förhandsgranska dessa teman. När du hittar en du gillar, markera den och klicka på den. Du kommer att omdirigeras till din nya startsida automatiskt.

5 Spara eventuella ändringar. När du har beslutat om de inställningar du vill ändra, kommer ett fönster som frågar om du vill spara de nya inställningarna. Klicka på "Ja".

Tips

  • Om du upptäcker att du inte gillar de inställningar du har anpassade, kan du alltid återställa standardinställningarna genom att bläddra ner till "Restore Default" i inställningsmenyn. Om du har en äldre modell, kan du behöva gå in i varje enskild meny inställning för att återställa standardinställningar.