Lägga till vikt till Lower My Car & Mjuka Springs

February 15

Lägga till vikt till Lower My Car & Mjuka Springs


Om bilen är alltför lätt och du märker att attraktionen är inte så smidigt som du vill att det ska vara, kan du lägga vikt med några få enkla steg. Lägga vikt kommer inte bara stelnar upp fjädringen kommer det också att ge din bil mer grepp på ojämn eller hal terräng.

Instruktioner

1 Rekrytera vänner och bilpool. Detta är det billigaste sättet att lägga vikt vid din bil. Inte bara sparar alla pengar eftersom du kan dela gas kostnader, du också behöver inte köpa ytterligare material. Ju fler människor som rider i bilen, kommer tyngre bilen vara.

2 Lägg ett reservdäck. Det är alltid en bra idé att hålla ett reservdäck i bilen ifall någon av de andra däcken går platt, men ett reservdäck kan också lägga till en betydande mängd av tyngd till bilen. Om den inte passar i bagageutrymmet, kan du montera reservdäck på baksidan av bilen.

3 Installera ett takräcke eller en cykel rack. En takräcke är användbar för transport av bagage eller campingutrustning, och en cykel rack är uppenbarligen används för att transportera cyklar. Båda rack kommer att lägga vikt på din bil, och kan du enkelt ta bort dem när du inte behöver så mycket däck dragkraft för inclimant väder.

Tips

  • Lägga vikt på ditt fordon kan påverka bromssystemet. Du kanske märker att bilen tar längre tid att bromsa när det är tyngre. Var försiktig på vägen och testa din bromssystemet noggrant.